Activiteiten

Bowlen en uit eten

Wilt u een gezellige avond bowlen, en dit combineren met een heerlijk diner?

Bij de Bolder bent u aan het juiste adres, In Party restaurant “De KLIPPER”heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende voor hoofd en nagerechten en dat voor een vaste prijs voor een 3 of 4 gangen menu. Het “FAMILIE HOUKJE” in Maritieme sfeer. Hier kunt u genieten van Bistro/ grill / Dine & Dance en is uitstekend geschikt voor grote(re) groepen, gezinnen en familie bijeenkomsten. Inclusief een “kinderhoek” en op vrijdag- en zaterdagavond regelmatig een DJ die muziek uit de jaren ’70 en ’80 verzorgt.
“Er mag gedanst worden”. Succes verzekerd !

Bowlen

Met 4 moderne bowlingbanen met flitsende lichtspektakels en verrassende geluidseffecten maakt de Bolder het alom bekende bowlen tot een eigentijdse, populaire belevenis.
Een prachtige bar, fluorescerende bowlingbanen en ballen maken van uw middag
of avond bowlen een belevenis.
Partycentrum de Bolder bowlen
Partycentrum de Bolder lasergamen

Lasergamen

Het is donker en u beweegt zich behoedzaam voort. De adrenaline pompt door uw aderen en zorgt dat u tot het uiterste gespannen bent. Verdacht op de minste beweging ontgaat u niets. Daar…., een speler van de andere partij, u legt aan en schiet. RAAK ! Uw tegenstander druipt verslagen af en u voelt zich onoverwinnelijk. Maar pas op, voor u het weet bent u zelf een “Target”!

Kosten:
€6,- p.p. per ronde                   Volwassenen
€5,- p.p.                             ieder volgend spel


€5,- p.p.                        Kinderen t/m 15 jaar
€4,- p.p.                            ieder volgend spel

Oud Hollandse spellen

Binnenkort meer.
partycentrum de Bolder westerngames

Western games

Binnenkort meer.