JP Activiteiten

Al capones hunt

Al Capone, de grootste gangster die deze regio kent, heeft zaken gedaan met een stel Hollanders hier in de buurt. Tijdens deze deal hebben de Hollanders Al Capone flink bedrogen. Ze zijn er vandoor gegaan met alle drugs en hebben dat hier ergens in de buurt verstopt. Al Capone verdenkt jou van betrokkenheid bij deze diefstal. Van dit soort praktijken is de gangster natuurlijk niet van gediend en hij is ook tot alles in staat om de cocaine terug te krijgen. Lukt het jullie om de drugs op tijd terug te halen voordat zijn Capo`s jullie vinden? In dit spel probeer je binnen 90 minuten de drugs terug te vinden voor Al Capone. Dit doe je door verschillende raadsels op te lossen waarbij je aanwijzingen vindt om de drugs te vinden. Ben je niet binnen 45 minuten binnen dan komen de Capo`s in het spel om jou te vinden, af te knallen(variatie op paintball waarbij geen verf wordt gebruikt) en terug te brengen naar Al Capone. Krijg jij binnen 90 minuten Al Capone zijn drugs terug?
Meer informatie – Vanaf € 19,90 p.p.
– vanaf 4 deelnemers
– Ongeveer anderhalf uur
– Mobiel te boeken
– Combinatie met horeca mogelijk
partycentrum de bolder al capone

Bubbelvoetbal

Met bubbelvoetbal kunnen verschillende hilarische, leuke spel varianten gespeeld worden. Bewapend met een grote bubbel om je heen probeer je al beukend, vallend en rollend de voetbal in het doel te krijgen.

Dit spel is inclusief:
Bubbelvoetballen –
Doelen –
Bal –
Pomp –
Instructies en spelbegeleider –

Ik hou van Holland

Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan zich het beste opdrukken of werpt als beste de tulpen in de emmer? Het is een avondje gezelligheid in puur Hollandse stijl.

Meer informatie:
– € 12,90 p.p.
– Vanaf 6 personen
– Spelduur: anderhalf uur
– Inclusief Quizmaster
– Combinatie met Horeca mogelijk
– Mobiel te boeken
partycentrum de bolder treasure hunt

Treasure hunt

Ben jij een echte Piraat? Weet jij de schat te stelen van de schatbewaarders en ook nog eens te ontsnappen? In deze Treasure hunt moet jij met je piratenteam zo snel mogelijk de schat vinden. Je krijgt hiervoor een kaart en een kompas. Je speelt tegen een ander team die natuurlijk ook zo snel mogelijk de schat proberen te vinden. Nadat je de schat hebt gevonden, moet je maken dat je wegkomt en zo snel mogelijk terug keren naar je schuilplaats. De schatbewaarders komen namelijk achter je aan en zullen je proberen te grijpen.

Meer informatie:
€ 12,90 p.p. –
vanaf 8 personen –
Mobiel te boeken –
Inclusief spelbegeleider (kapitein) –
Combinatie met horeca mogelijk. –

Archery Attack

Een intensief spel dat eigenlijk een kruising is tussen boogschieten, paintball en trefbal. Er strijden 2 teams tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. Het voordeel is dat de speciale pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het een spannend spel is, maar het geen pijn doet wanneer je geraakt wordt.

Dit spel is inclusief:
– pijlen, bogen en bescherming
– Spelbegeleider

Meer informatie:
– € 15,90 p.p.
– vanaf 8 personen
– Te huur of met spelbegeleider
– spelduur: anderhalf uur tot 2 uur
– combinatie met horeca mogelijk
– kledingadvies: sportief
Partycentrum de Bolder Archery Attack foto
partycentum de bolder jarenquiz

Jaren quiz

Deze quiz brengt je door verschillende Decennia. Misschien wel ver voor jouw tijd of help jouw team met vragen uit jouw decennia. De vragen zijn van de jaren 50 tot nu en in verschillende categorieën.

Meer informatie:
€ 12,90 p.p. –
vanaf 6 personen –
Inclusief quizmaster –
Combinatie met horeca mogelijk –

Muziekquiz

Een gezellige quiz voor de echte muziek kenners. De muziekquiz is een swingende combinatie van verschillende denk en doe vragen en opdrachten op gebied van muziek. Enkele onderdelen zijn het raden van de juiste serie of film of het (af)zingen van een bepaald nummer. Het is een onderlinge strijd tussen verschillende teams waarbij elke ronde draait om muziek. Muziek brengt gezelligheid en dat is precies waar het om gaat tijdens deze quiz.

Inclusief:
– quizmaster
– karaokeset en muziek

Meer informatie:
– € 12,90 p.p.
– vanaf 6 personen
– Spelduur; 1 tot anderhalf uur
– inclusief quizmaster
– combinatie met horeca mogelijk
partycentrum de boler pubquiz

Pubquiz

De Pub quiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikte quiz maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. De pub quiz is een uitdagende quiz voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid.

Meer informatie:
€ 12,90 p.p. –
vanaf 6 personen –
speelduur: anderhalf uur –
combinatie met horeca mogelijk –
inclusief quizmaster –