Bedrijfsprofiel

Partycentrum de Bolder is gelegen in het centrum van Delfzijl. De Bolder is een modern Partycentrum voorzien van alle benodigde faciliteiten,met een grote gratis parkeerplaats voor de deur.

Facebook

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Klik op het logo om ons te volgen op Facebook.

Gratis waardebonnen

Opzoek naar leuke aanbiedingen wat betreft bowlen en uiteten? Klik op het icoontje om alle aanbiedingen te bekijken.

Vlog

Neem eens een kijkje bij ons binnen! Klik op de camera om de vlog te bekijken.

Ons verhaal

Het bedrijf
Het bedrijf ademt de sfeer uit van gezelligheid, gastvrijheid en vakkennis. De diverse zalen van dit 3000 m2 grote complex variëren in grootte van 100 – 460 m2. De zalen zijn verschillend ingericht, modern, strak en zakelijk maar er is ook een Engelse pub, Gronings restaurant, bowling, moderne discotheek en een nautische afdeling waarin een grote wandschildering van de Delfzijlse driemaster, Pieter Albert Koerts.

De Bolder

Partycentrum De Bolder is een echt familiebedrijf van de moderne generatie. De familie van der Zweep, hun zonen en medewerkers zijn er in geslaagd om bij het betreden van het bedrijf een gevoel van warmte en uitnodigende gastvrijheid te realiseren. Het team van medewerkers binnen Partycentrum De Bolder onderscheidt zich door hun vriendelijke uitstraling en een gedegen jarenlange vakkennis.

De chef-kok
De chef-kok vindt het een uitdaging om U te verrassen. Of het nu om een buffet of een meer gangen diner gaat, daar draait de chef (en zijn crew) zijn handen niet voor om.
Pension Delfzijl
Aan de Oude Schans naast Partycentrum De Bolder is Pension Delfzijl gevestigd. Het oude gemeentehuis van Delfzijl doet nu dienst als pension en beschikt over 26 kamers, Gelegenheid om te ontbijten, lunchen en/of dineren is mogelijk in de historische eetzaal van het pension of in èèn van de zalen van de Bolder.
De Drukkerij
In het bedrijvencomplex van de Bolder is ook “de Drukkerij” gesitueerd. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u hier terecht voor het zeer voordelig drukken van al uw bedrijfsmatig drukwerk als briefpapier, enveloppen, brochures, affiches, folders, flyers enz. Graag bieden wij u een gratis offerte op maat aan.

Foto's